Relaxa med Päronpaj med pepparkakskrydda

 
Sista måndagen varje månad är Relaxen på Badet öppen även för barn.
Sonen fick i födelsedagspresent att gå dit - med oss Päron... ;-)
så en helt vanlig måndag blir nåt helt annat än vanlig!
 
*
 
Ibland kan man tycka att vissa smakkombinationer låter sådär.
Blåbärssoppa och ädelost på digestivekex är en favorit hos mig.
Pepparkaka och ädelost, en annan.
Fast sistnämnda är ju numera en vedertagen kombo, eller hur?
 
Vet inte hur jag tänkte här, men gott blev det!
Hade väl ett "bright moment"... ;-)
Cicci´s päronpaj
4-5 päron beroende på storlek t ex Conference el Williams
Smulor: 150 gr smör
1 1/2 dl havregryn
1 1/2 dl socker
1 1/2 dl vetemjöl
1-2 tsk pepparkakskrydda  Ta 2 vet ja!
grovhackade valnötter
 
* Skala och klyfta päronen och lägg i en smord form.
* Smält smöret och rör ner övriga ingredienser i kastrullen.
* Blanda ihop och klicka smeten över päronklyftorna.
* Grädda i ugnen 175-200 grader, 20-30 minuter. Lägre värme och
 och längre tid om päronen är hårdare.
 
Servera med vispad grädde eller vaniljglass.
 
Och sen kommer ni väl ihåg vad jag tipsat om vad gäller ugnsvärmen?
 
 

Kalas i kubik

Eftersom Sonen fyllde år förra lördagen och en av hans kusiner dagen före har det kalasats
"en masse" även denna helgen.
Vi hade våffelfest med alla tänkbara toppingar att välja mellan.
Det är ju klart att sylt och grädde på hederligt vis är jättegott MEN
här får ni nya tips (en del har ni säkert redan testat själva):
förutom grädden
vaniljglass, krokantglass
björnbärssylt, vinbärssylt,
kolasås
strössel; polka, lakrits, tuttifrutti
Hoppas jag inget glömde...
På bilden syns det ju vad jag hade och polka är en stor favorit!
Jättegott!
 
På kvällen firade vi lite gott med kanariska, saltkokta potatis och röd stark sås...
Mmmmm! Om man ändå var på semester igen!
 
Idag hade vi med oss "ge-bort-kakfatet" och då hade jag bakat
pepparkaksmuffins, samt mjuk kokoskaka till svägerskorna som äter LCHF.
Kokoskakan är god för vem som helst kan jag säga! :-)
 
Så denna helg har varit full av trevligt umgänge med släkt på alla ledder
så nu är det bara att göra sig redo
för en ny arbetsvecka.
 
Jag ska bara arbeta 3 dagar  :-)
för lite annat skoj står på programmet.
Hur ser det ut hos er?
Valborg är ju i antågande!
 
 

Pyntat kakfat

På jobbet har vi haft en rar vikarie - som nu gått vidare till annat jobb.
Hon har ett soligt humör och alltid hjälpsam.
Dessutom fyllde hon nyligen 20!
Tycker förstås det är tråkigt och tomt att hon slutat, men...
Jag ville på mitt lilla vis gratulera henne och önska lycka till i fortsättningen:
 
Hon fick ett sommararmband med pärlemorsnäckor och accent i orange...
Det blir snyggt till sommaren med solat skinn!
Precis som jag gillar hon denna underbara färg!
*
(Kakfatet köpte jag i Köpenhamn häromhelgen)
(Faktiskt köpte jag två: ett till mig själv, egoistiska människan, för jag gillar kakfat på fot, med en eller flera våningar. Det andra ska givas bort till helgen. Visar mer en annan dag om det.)
 
Lycka till S.A.! Kram!

Hungerelden

Del 2 i trilogin om Victoria Bergmans svaghet heter Hungerelden.
Kråkflickan är den första.
Polisen Jeanette fortsätter nysta i fallen med pojkar ingen saknar.
Dessutom dör några andra personer som visar sig ha samband med Victoria Bergman...
Denna Victoria söker Jeanette efter, men har ännu inte lyckats hitta henne.
Eller har hon det?
Psykologen Sofia börjar nysta i sitt eget förflutna och ...
Ja, jag vet att det inte är snällt att inte skriva mer, men jag tycker ni ska läsa själva!
Någon som har gjort det?
Själv tycker jag det är riktigt bra böcker, båda två.
Har bara en del kvar nu...

Äntligen vår!

Det har verkligen varit en fin helg!
Firat sonen som fyllt 12 år, umgåtts, ätit på restaurang enligt hans önskemål
och
Nu har den äntligen kommit - VÅREN!
Egentligen ska det väl vara några dygn ovan nollgradersstrecket, men så härligt det varit hela helgen
gör det inget att nätterna är lite kalla ännu...
Skrev ju för ett tag sedan om Vårtecken, men då hade jag inte sett
 det ultimata:
När gatorna sopas rena från vinterns grus!
Nu börjar gatorna bli rena! Jippie! Då tror även kommunen på våren!
Och så har jag kunnat plantera penséer utan att frostklumpad jord satt stopp...
 
Storseglaren har varit på slipen och fixat med vår segelbåt lite då och då helgen
och idag var jag med och vaxade lite.
Det gick fint: först smörjer man på vaxet, sen kan man sitta i solen en stund medan det torkar till,
sen putsar man.
 
Grilloset har känts lång väg över grannskapet hela helgen så idag
 blev det grillpremiär för våren (fast vi grillar egentligen året om),  
men kunde för första gången i år sitta på altanen och äta.
Också ett säkert vårtecken!
Till det grillade provades vinet från Köpenhamn.
 
Att sitta på vår altan är lite som att sitta i en stuga nånstans, man känner lugn och ro.
Njuter.
 
Dessutom ville Sonen baka Chocolate Chip Cookies.
Mmmmm så gott det är!
 
 
 
 
 

Köpenhamn del 4

Det finns ju onekligen ett stort utbud av matställen i alla möjliga smakriktningar och prisklasser.
Vi är mycket nöjda med var vi hamnade och hittade dessutom fler ställen som vi tänker prova nästa gång!
 
Hemresedagen tog  vi plats på Ristorante Italiano för en lunch.
Solen sken äntligen på oss
(den lyste mest med sin frånvaro hela helgen)
så vi satt självklart utomhus!
Här finns det filtar!
4 av oss valde pizza och de var jättegoda.
Men jag blev ändå lite avis på K när hon fick in den här tallriken...
Antipasto. Väl värd en stunds väntan! :-)
Dessutom blev jag glatt överraskad när jag googlade fram deras websida för länkning.
Det ser ju väldigt trevligt ut inne oxå!
Bra och trevlig service var det oxå!
 
Men nu passar jag på att höja ett varningens finger för Bryggeriet.
Det ligger vägg i vägg med Hard Rock Café precis intill Tivoli.
Det ser trevligt ut, vi blev trevligt bemötta, MEN, och det är är ju viktigt på restaurang:
maten var inte ok...
Den kunde varit det och kanske kocken hade en dålig dag. Kanske kom vi vid fel tidpunkt
för det var mycket folk. Två av oss fick skicka ut köttet för att det var alleles för stekt.
Torrt och tråkigt när det skulle varit medium.
Dumt av mig att ursäkta dem när det borde vara tvärtom. För visst är det så att en kock inte "får" ha en dålig dag på jobbet. Det ska planeras så att det inte märks som gäst att det är "för mycket" att göra.
Eller vad säger ni?
 
 
Sen var det det där med inköp...
Flera handlade både kläder och skor...
Sånt gillar jag oxå och tittade, men hade inte det suget, eller humöret.
Däremot tackar jag de fina vännerna för att tålmodigt följt med till Ulstedet, som legat på Fiolstraede,
men precis har flyttat till Vendersgade 3.
Där köpte jag lite grann... :-)
De som känner mig vet ju att orange är min favoritfärg alla kategorier.
Men den kan ju kombineras med andra färger.
Turkos tycker jag mycket om till sommaren, när man fått lite fin färg på skinnet.
Så av det turkosa, i mina ögon, den perfekta nyansen, som jag får ta ihop med nåt annat blir det kanske nåt tröjliknande.
Detsamma gäller det blå. Har redan blått som nog kan passa tillsammans.
Blått är för mig en ny färg i garderoben, men jag gillar det mer och mer.
Men bara denna vackra, som inte är kornblå.
Petig?! Ja, kanske.
Det gröna kommer bli en sjal.
Jag som har tresiffrigt i antal sjalar, scarves och halsdukar har väldigt lite grönt.
Får väl råda bot på det nu!
Turkos: Opal, tyskt, 75% ull, 25% polyamid. Bra kombo tycker jag.
Blå: Grignasco Knits, Italien, 70% super kid mohair, 30% silke.
Jag tycker så mycket om mohair!
Det blir kul att sätta igång med!
Det delikata problemet är bara med vilket jag ska börja!
 
Snart avslöjar jag vad det blev av lapphögen
 
 

Köpenhamn del 3

Som jag berättat i tidigare inlägg om hur vi var så överens om den viktiga "matdelen" på resan så fick vi många glada skratt när alla tog upp kameror för att fotografera sin mat.
Det var vi heller inte ensamma om...
Undrar varför det har blivit så viktigt?
Många kanske instagrammar och lägger ut bilder där...
Nåväl, jag vill ju visa er!
Vi hade fått tips om ett ställe i Ködbyen (danskt ö ska det vara) som heter Paté Paté.
De gör ny meny för varje kväll beroende på råvarorna de köpt in under dagen...!
Självklart var det fullbokat och vi drog vidare... till Carlton.
Där blev vi inte besvikna!
Båda ställena ligger på Vesterbro.
Vi åt 3rätters med vinmeny till och det var så gott, så gott!
Här har jag hunnit mumsa i mig halva förrätten! Det är en hummertimbal ovanpå en aubergincreme.
Egentligen är jag lite skeptisk till just aubergine, men det här var mumma!
En finfin kalvfilé med potatiskaka med timjan.
Mmm!
Och så: den alldeles underbara desserten!
Jaaa!
Chokladcreme brülee, passionsfruktsorbet och ett dessertvin med cognacstwist
som nån verkligen hade provat ut rätt!
Halleluja!
Amen!

Köpenhamn del 2

Det är klart att vi vandrade gata upp och gata ner.
Vi hade inte planerat något särskilt, utan tog dagarna som de kom.
Just nu grävs, byggs och hålls det på överallt i centrala delarna av Köpenhamn.
Nere i Nyhavn t ex dolde stora plank något.
Men de hade satt upp det här på planket:
Detta är ett av tre konstverk. Ungefär samma storlek, men olika till färg och form.
Det blänkte och vi undrade vad det kunde vara.
LED kanske?
Nej.
De tre tillsammans består av 45 546 pixlar. De symboliserar
det vatten, jord och grus som bakom det gröna planket
forslas bort.
(Jag tror det har med tunnelbanebygge att göra.)
 
Mittemot Rådhuset och Rådhustorget står denna byggnad.
Precis under tornet har man lagt bilder av mosaik.
En bild per sida.
Den som är till höger här heter Morgon. Där går solen upp. Förmiddagssol.
Den vänstra heter Dag.
Dag.
Följdaktligen heter de andra två sidorna/bilderna Kvällning och Natt.
Synd att de är så högt upp!
Hur många ser dem?
Ur många tänker på att bilderna följer solens gång?
 

Köpenhamn del 1

På tidigt morgontåg började vi resan mot Köpenhamn i fredags.
Alla hade med sin egen frukost, men som den lilla "reseledare" jag var tyckte jag att man i detta läge kan äta OCH dricka frukost nr 2!
"Champagnefrukost" är icke endast för studenter!
Eller hur!?
Riktiga glas av glas ska det va!
:-)
 
Vi bodde på DGIbyens Hotel, medelklass, med den stora fördelen att den ligger bara 5 minuters gångväg från Hovedbangarden.
Vägg i vägg ligger oxå ett sportcenter med bad, bowling och idrottshall.
Nåväl, vi vände snabbt näsorna mot Ströget.
Här skulle det lunchas!
Vi var 5 Qvinnor i vår bästa ålder och alla var rörande överens om att mat är halva nöjet
när man är på resande fot!
Även om man hittar ok så är det svårare att sålla vilka matställen som är värda ett besök...
Husmanns´s Vinstue ligger gatan ovanför Ströget.
Spetsgardiner i fönstren... en halvtrappa ner... gamla dagars rök kvar i väggarna...
Jag var så skeptisk att jag väntade utanför...
MEN, dit ska ni gå när ni är i Köpenhamn! :-)
Vi hade tur som fick bord eftersom det egentligen krävdes att man reserverade...
Här satt glada danskar och åt "frokost"; smörrebröd och snaps!
 
Allt smakade mums och servitören var en glad gamäng med glimten i ögat!
Stället har även en historia och hade detta varit före 1981 hade vi inte kommit in...
Två bröder med efternamnet Husmann öppnade 1888 - endast för män.
Mellan 1956 och 1981 fick kvinnor komma in - i sällskap med män.
Nu får vi kvinnor komma in även utan manligt sällskap.
(Flaskan kommer inte därifrån. Den köpte jag bara för den roliga etiketten!)
 
Det var allt för nu.
Nästa gång blir det lite annat om den danska huvudstaden.
 
 

Att hoppa av

Nu är det några dagar sedan ni hittade nåt nytt här...
1) kräksjukan... för första gången i mitt liv. En erfarenhet jag kunde varit utan! 
2) när jag blev pigg igen for jag med 4 härliga Qvinns till Köpenhamn! Jojo! (Mer om det imorgon)
 
Men när man ligger och inte orkar annat, knappt det, så kan man läsa.
Nu är det så mycket om Nordkorea och av en händelse hade jag precis lånat hem den här boken.
Shin Dong-hyuk, född och uppvuxen i ett av de många fångläger som Nordkorea har, anses vara den förste som har flytt från ett sådant.
Beskrivningen av hur man lever i ett sådant är svårt att fatta eftersom det är så hårt, fattigt och strävsamt, och enligt vårt sätt att se moraliskt på det hela - ofattbart.
Familjemedlemmar var bara fler munnar att mätta = du fick mindre. Som barn plockade de riskorn på marken. Ris är "lyxvara", man lever på kålsoppa. De plockade osmälta majskorn ur kodynga...
Uppfostrad att ange alla som inte var trogen "Den käre Ledaren", m.m.
Listan kan göras lång. Men Shin flyr...
"Anpassningen"för avhoppade norkoreane är inte lätt eftersom de har svårt att lita på någon...
Mycket läsvärd!
 
***
 
Och här en annorlunda bok till:
Denna bok, skriven av en dansk ägnade 20 år av sitt vuxna liv åt en rörelse.
En rörelse som utger sig för att vara en religion, men inte är det.
Han berättar hur han, lite osäker på sina planer i livet, sögs in i denna gemenskap,
som det verkade först, men hur det allt mer handlade om pengar och att lita blint på rörelsen och dess läror.
Om man tvivlade berodde det på ens egna tillkortakommanden och inte på rörelsen.
 
Han beskriver hela resan från början till slut, med mycket fakta som rörelsen har försökt stoppa.
Intressant!
 
 
Imorgon blir det Köpenhamnstips!

Citronsurprise

Jag vet att titeln är svengelska, men den har alltid hetat så hos oss.
Och när du har provat den ljuvliga kombination av syrligt och sött, så kommer den heta det för dig oxå!
Receptet kommer från T och vår gemensamma kokbok, tillsammans med K.
Den är en annan av mina dessertfavvisar!
Så här gör du
Citronsurprise
Två bottnar: 250 gr mandelmassa
3 äggvitor
* Vispa äggvitorna lätt. Riv mandelmassan grovt och blanda med vitorna.
* Rita av en assiett x 2 på bakplåtspapper och fördela smeten däri.
* Grädda 15 minuter i 175 grader.
Låt svalna en aning och lossa bottnarna från pappret.
 
Citronkräm: 3 äggulor
1/2 dl socker
saft och rivet skal av 1/2 citron
* Vispa ihop ingredienserna i en kastrull. Låt det sjudnar tills det tjocknar. Ca 1-2 minuter.
* Vispa i 50 gr smör.
*Fördela denna kräm på den ena bottnen. Lägg på den andra bottnen över.
 
Servera med vispad grädde.
Svårt att gissa hur många det räcker till. 6-8 port kanske.
Det beror heeelt på hur sötsugen man är!
 
Eller vad säger du S.A?! ;-)
 
 

Blårandig virkad väska

Har fått förfrågan på denna väskans mönster.

Självklart vill jag tillmötesgå det!
Varsågoda!

Garn:  8/4 merceriserat bomullsgarn, dubbelt garn

Börja med svart och lägg upp 5 lm och slut dem till en ring med en sm.

Virka fm och öka så att det blir en slät bottenplatta.

Virka med svart tills botten är 20 cm i diameter. Ca 20 varv.

 Väskan är 26 cm hög, mätt efter den svarta bottenplattan, och med detta garn är det

63 varv = 6 varv/ färg  = 2,6 cm / färg.

Det är totalt 150 maskor uppe vid öppningen och du ökar jämnt fördelat under arbetets gång

i de första ränderna. (Annars blir det nog lite ”strutvarning”).

Eftersom du virkar med dubbelt garn får du lätt den melerade effekten genom att bara byta en tråd åt gången vid färgbytet.

Så här ser tågordningen ut vid färgbyte:

2 tr Marin

1 tr Marin/1 tr Mellanblå

2 tr Mellanblå

1 tr Mellanblå/ 1 tr Ljusblå

2 tr Ljusblå

1 tr Ljusblå/ 1 tr Vit

2 tr Vit

1 tr Vit/ 1 tr Grå

2 tr Grå

1 tr Grå/1 tr Svart

2 tr Svart

 

Om du vill ha svart botten börjar du nedifrån och virkar upp mot det marinblå. Vid mitten på slutvarven virkade jag lm som passade för den röda knappen som fick bli pricken över i:et. :-)

Det marina är högst upp och axelbandet jag virkade är 100 cm långt.

Längden bestämdes av beställaren som  ville kunna bära väskan på diagonalen.

 

Det är några år sedan jag virkade denna och anteckningarna antagligen bristfälliga.

Hoppas ni förstår och har nytta och glädje av mönstret!

(Annars får ni höra av er så ska jag rätta till missarna)

 


Stickcafé stickcafé stickcafé

Det startade i februari
och äntligen är det dags igen!
På måndagen 8/4 kl 17.00
tar vi över Biblioteket med våra påsar och väskor
fulla av de allra mest varierande slag av mjukt hobbypyssel!
 
Alla välkomna!
Du kommer väl?!
 
Tyvärr kommer inte jag eftersom jag just nu ligger svag  i kräksjukans efterdyningar...
 

Lite gammalt varje ny vår

Vissa saker betyder mer än andra. Materiella, ja. Affektionsvärde, ja.
Min mamma broderade en gång i sin ungdom en duk med kycklingar och krokus på.
När den kom fram var det vår och påsk!
I många kretsar är den hopplöst ute och omodern, eftersom den inte passar med de
svartvita minimalistiska inredningarna.
Den hör ihop med mig och i mitt hem passar den fint!
(förvisso hör den även ihop med min bror, och vi har nog pratat om "delad vårdnad")
Den turkosa brickan är en ge-bort-present som jag gjorde när vi skulle
hälsa på N och H i deras Sommarstuga.
Virkad disktrasa, en mormorsruta, som bara blir bättre när man tvättat den,
samt trappstegsvirkade grytlappar (dubbelt garn). 
Hur man virkar dem kan jag återkomma till om intresse finns.
 
Så när jag ser den duken mamma tog fram varje år får jag en speciell "barndomskänsla".
Jag saknar henne.
Hon fattas mig.

På besök i en sommarstuga

 Min familj har en slags sommarstuga, som flyter, som vi kan förflytta oss i och med.
Påskdagen fick vi dock nöjet att hälsa på goda vännerna N och H i deras fina stuga.
Självklart kunde jag inte låta bli att (trots undermålig kamera) att ta kort på fina detaljer de har i sitt sommarparadis.
Solen lyste på oss i skogsbrynet, men inte mycket till värme...
Porslin anno dazumal i nytillverkat diskställ.
Rejäla koppar med plats för mycket varm dryck
 
Den coolaste eldvakten av alla  
 
Tiden står aldrig still, även om man önskar det på ledig stund
 
 Och jag tänker att hur vackert är det inte när det är grönt och varmt och skönt, när det ändå var så fint nu?!
 

Äppelriddare

Dagen som idag är betyder dessertdags på jobbet. På menyn stod "Äppelkaka med knapertak".
Hade en hjälpreda i köket som började skala äpplena. Till ca 20 portioner blir det ju några stycken.
Väntade en leverans av diverse matvaror och på fler äpplen eftersom jag visste
att de som fanns i köket INTE skulle räcka till...
När leveransen var avklarad visade det sig att inga äpplen hade kommit!
Mindre panik...
Vad gör jag då?
Alternativ 1) kör till närmaste affär och köp de som fattas
(inte jättebra alternativ då helst hjälpredan inte skulle lämnas ensam)
Alternativ 2) ring upp vaktmästare-allt-i-allo J. som är på ärende. Hur nära hade han
till en affär med dylika frukter? Hur gärna ville han göra mig den tjänsten?
 
 Han blev idag min Äppelriddare I Nöden!
Tack vare hans insats fick vi alla äta det här:
Och så här bär du dig åt för att få smaka samma goda!
 
Äppelkaka med knapertak
ca 6 port
5-6 äpplen
1 msk kanel
1 msk kardemumma
 Knapertak: 200 gr smör
2 dl socker
3 dl vetemjöl
 
*Skala, klyfta och kärna ur äpplena.
* Lägg i ugnssäker form och pudra över kryddorna.
*Blanda ihop de tre ingredienserna till degen. Jag mikrar smöret lite så det blir mjukt och hanterbart.
* Klicka ut degen och bred ut den över äpplena med en vattensköljd stekspade eller "lilleman",
så det täcker helt.
*Grädda mitt i ugnen i 175 grader ca 35 minuter.
* Här serverad med vaniljsås, men även mycket gott med vispad grädde!
 
Mjukbakade äpplen med ett sött och knaprigt täcke! Mums!
 
Men jag gjorde ju en större omgång.
När du har många gäster och vill baka i långpanna behöver du:
ca 15 äpplen (beroende givetvis på hur stora de är, kanske fler, kanske färre)
500 gr smör
5 dl socker
7 1/2 dl mjöl
För övrigt samma tågordning.
Kanterna är allra godast :-)
med mycké knaper!
 
 
 
 
 

Vårtecken

Igår när jag satt ute i solen hörde jag fågelkvitter. Det är ju ett säkert vårtecken.
 
Idag såg jag två till. En bil som körde nercabbat... Fast det måtte varit kallt! Påklädd var han med tjock mössa långt ner i pannan och över öronen, men solen sken och han log! Säkert en premiärtur.
Och sen har vi ju motorcyklarna. De är oxå vårtecken, tycker jag.
Där klär man åtminstone på sig, för man vet hur kallt det kan vara.
Och sen har vi det ultimata vårtecknet, för mig.
Nej, jag menar inte olika slags blommor som visar lite grönt eller andra färger i snåren.
Nej, inte bara ben heller, eller tunnare kläder.

Jag tänker så här: när kommunen bestämt sig för att det inte kommer mer snö: då är det vår!!
Japp. För då sopar de gatorna rena från sand och grus! Jippie!
DÅ är det vår på riktigt!

Vad har ni för vårtecken?

Ljuva livet

Idag, den 1:a april har jag inte lurat en endaste en. Mig veterligen inte blivit lurad heller...
Solen har lyst hela dagen och jag har njutit varenda minut!
Lyxade till det med filt och stol och bästa boken och kaffe.
Faktiskt satt jag i ett par timmar (inte i sträck, dock).
I lä!
Den vita korgen är ett secondhandfynd som var rött från början och som inte möttes av odelad förtjusning när den flyttade in. Jag hävdade att den kommer vara både till lyst och nytta. Så det så!
 
Det kliade i de blekgröna fingrarna och jag hoppas på att några frön tar sig så småningom.
Till vänster en Strelitzia/Papegojblomma som fick följa med hem från Fuerteventura,
(men den kommer ni få följa närmare senare).
Utöver det lite krasse, solrosor och luktärter.
Andra frön måste jag helt enkelt vänta med tills tjälen tinat upp och lämnat jorden...
 
Dessutom har det varit röd helgdag idag oxå och det krävde lite extra på tallriken.
Jag rörde ihop ett kryddsmör med min käpphästkrydda Libbstickan.
Denna gång lade jag till chiliflakes och uteslöt vitlöken.
Dessutom lade jag några skivor utskuren biff i en god marinad och klyftade upp sötpotatis.
 
 Det hände sig på flygplatsen på väg hemfrån semstern att vi åt lite glass från Häagen-Dazs.
Smaken heter "Salted Caramel" och jag "dog en lite glassdöd" eller nåt...
Jag är en gottegris och håller på med mat och sånt mest hela tiden, men det här...
Ni ser att jag inte ens kan hålla kameran stilla nog för en skarp bild!
Det.Här.Är. Den.Godaste.Glass.Jag.Ätit.I. Hela.Mitt.Liv.
  
Har haft en toppenfin påskhelg och träffat fina människor, tankat energi, pratat, skrattat och ätit gott!
Glädje!
 
Ni har väl oxå haft det bra?!
 
 

RSS 2.0