Salladsbuffé

Under hälsoveckan hade vi en av luncherna med rejäl salladsbuffé.
Det var lite att ordna med inför den, men SÅ värt det!
Snyggt upplagt och hur gott och fräscht som helst!
Fina råvaror och olika sorter så att alla skulle kunna hitta någon favorit,
samt våga prova något nytt (vilket INTE är lätt). Den tröskeln är snudd på oöverstiglig ibland...
Förutom kycklingfiléer och olika goda, fina korvar av kvalitét med olika smak
bjöds dessa sallader och ett par till:
En grekisk sallad, fast med ruccola i botten.
En potatissallad med ljummen senapsvinägrette och hyvlad parmesanost.
Och så den här goda, goda, om man gillar sparris:
smörstekta sparris på en bädd av babyspenat och nykokta gröna linser. Riven ädelost
på toppen och rostade salta solrosfrön
(använd gärna valnötter om du har, vilket blir ännu godare).
Den här salladen kan man ju äta bara, utan något mer till.
 
När jag planerade menyn valde jag medvetet olika färger på salladerna
eftersom det ögat får innan man äter är så viktigt.
*
Alla mätta, glada och nöjda!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: GoForFit

Så gott!! :))

Svar: Det var det :-). Å nu är rätta årstiden för allt sånt smarrigt!
Cicci H

2014-05-14 @ 16:52:50
URL: http://goforfit.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0