Mangoglasspaj
En sådan här dessert med solgula mangobitar i kan få en att längta ännu mer efter sol och vår...
Till denna frysta dessert behöver du:
2 formar
20 digestivekex som krossas
ca 75 gr smör som smältes
Blanda ihop dessa två i bytta 1.
5 dl vispgrädde som vispas
1 pkt Milda vaniljvisp som vispas
Blanda ihop dessa två vispade med 100 gr philadelphiaost i bytta 2.
Rör ihop bytta 1 med bytta 2.
Tillsätt ett paket frysta mangobitar ca 200 gr.
Fördela denna blandning i 2 formar.
Ta några msk av juicekoncentratet och ringla det över "glassmassan".
Nu har du gjort Mangoglasspaj!
Frys in!
Klart att äta närhelst du tycker det har frusit tillräckligt länge!
Kommentarer
Postat av: Queen of Kammebornia
Oj, vad gott!
Postat av: Maria/pysseldagar
Ser fantastiskt gott ut!
Tänker jag definitivt pröva.
Trackback