Skinkrullade sparris på risbädd
Detta är en snabblagad risrätt.
Använd överblivet ris eller koka extra mycket en dag så har du ett moment mindre.

Så här gör du:
Fyll botten på en form med kokt ris.
Ta vit sparris från burk och rulla in i dubbla skivor av rökt skinka, t ex smörgåspålägg.
Ta gärna någon flatrökt eller liknande med kraftigare smak.
Lägg sparrisrullarna på riset.
Blanda en sås av chilisås och
grädde av valfri variant, fullfet vispgrädde, matlagningsdito, laktosfritt, havregrädde
vad du tycker passar dig bäst.
Krydda upp med svartpeppar och ev salt.
Häll över såsen. Strö på lite riven ost.
Ställ in i ugnen på 175 grader tills allt är genomvarmt,ca 20 minuter.
*
Mmmmm! Så gott det är!
Kommentarer
Postat av: tess
det ser verkligen jättegott ut iallafall :)
Svar:
Cicci H
Trackback